Πυγμάχος παρήγγειλε κατά λάθος μπριζόλα των 920 ευρώ στη Μύκονο!

26 Αυγούστου 2019 19:03

«Κλάμα» ήταν η αντίδραση πρώην Βρετανού πυγμάχου όταν παρήγγειλε μια πανάκριβη μπριζόλα στη Μύκονο χωρίς να τσεκάρει την τιμή. Ο λογαριασμός έτσουξε, καθώς έφθασε τα 920 ευρώ. Μόνο για την μπριζόλα πάντα.

Ο λόγος για τον Ρίκι Χάντον ο οποίος πλήρωσε 920 ευρώ για την μπριζόλα του και 2.000 ευρώ, περίπου, συνολικά, για το δείπνο του σε εστιατόριο της Μυκόνου. Στις αρχές του καλοκαιριού είχε προκληθεί σάλος στο Νησί των Ανέμων, όταν εστιατόριο χρέωσε 591 ευρώ για καλαμαράκια, με τους τουρίστες να βγαίνουν από τα ρούχα τους. Ωστόσο, αυτή φαίνεται ότι είναι μια εντελώς διαφορετική περίπτωση.

Ξύπνησα το πρωί σε μια λίμνη από γ@@@μενα δάκρυα» σχολιάζει ο ίδιος στην ανάρτηση του για τον λογαριασμό. «Απλά την παρήγγειλα. Δεν κοίταξα. Χα χα. Ο λογαριασμός ήρθε και το γέλιο άρχισε. Ουάου», φέρεται να είπε ακόμη, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Οπως σημειώνει η Daily Mail, ενώ ο Ρίκι συχνά ποστάρει στο instagram του φωτό άλλων παρουσιάζοντάς τες ως δικές του, πηγές που επικαλείται η Daily Mail υποστηρίζουν ότι η τελευταία του ανάρτηση είναι αληθινή. Δηλαδή δική του. Γνώστης είπε χαρακτηριστικά στη Daily Mail: «Η απόδειξη είναι γνήσια. Εκανε ένα παιδιάστικο λάθος. Διάβασε λάθος την τιμή στο μενού. Συνεπώς υπερπαρήγγειλε και στο τέλος κατέληξε με έναν τόσο μεγάλο λογαριασμό.Δεν το κάνει για επίδειξη αλλά το κάνει για να δείξει το λάθος του».

Όπως ήταν αναμενόμενο οι ακόλουθοι του δεν άφησαν ασχολίαστη την ανάρτηση. "Ρίκυ θα φας πάλι σήμερα rib eye ή θα την βγάλεις με κανένα πιτόγυρο;" αναφέρει ένας ακόλουθος με αρκετά σαρκαστική διάθεση.

Ο Χάτον ο οποίος κάνει διακοπές στην Μύκονο με την σύντροφό του Τσάρλι, είχε νωρίτερα ποστάρει στο Instagram μια φωτό με τα γυμνά οπίσθιά του.

Τι είναι το κρέας kobe
Το κρέας Kobe το ανακάλυψαν οι Ιάπωνες και έχει κατακτήσει τον πλανήτη. Το μοσχαρίσιο αυτό κρέας θα το βρείτε με ονοματεπώνυμο, ανάλογα με την περιοχή που εκτρέφεται, με πιο δημοφιλές αυτό της περιοχής Kobe, που μεγαλώνει αποκλειστικά στον νομό Hyogo και θεωρείται ο «βασιλιάς του κρέατος»! Το μυστικό της επιτυχίας του είναι οι συνθήκες ανατροφής των ζώων και τα γονίδιά τους…

Πιο συγκεκριμένα, τα βοοειδή αυτά μεγαλώνουν καλύτερα από πολλούς ανθρώπους στην υφήλιο, αφού τρώνε υψηλής ποιότητας γρασίδι, πίνουν μπίρα ή σάκε ανάλογα με την περιοχή για να τους ανοίγει η όρεξη και οι κτηνοτρόφοι τους κάνουν μασάζ για να αποφύγουν τις μυϊκές κράμπες και να κρατήσουν το κρέας τους μαλακό.


Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos