Πρόσκληση συμμετοχής σε εξειδικευμένο σεμινάριο

02 Σεπτεμβρίου 2019 18:31

Η Εταιρεία Ανάπτυξης και Προόδου Κυκλάδων, προσκαλεί να συμμετάσχετε σε εξειδικευμένο σεμινάριο, που θα υλοποιηθεί εντός του διαστήματος Οκτωβρίου – Νοεμβρίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Ερμούπολη.


Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ στο πλαίσιο της Πράξης Go_Brand “Δράσεις προώθησης, υποστήριξης και ενίσχυσης του brand name των επιλέξιμων προϊόντων ή / και υπηρεσιών της Ελλάδος και της Κύπρου στην διασυνοριακή περιοχή” - “Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Interreg V-A Ελλάδα- Κύπρος 2014-2020".

Τα εκπαιδευτικά πεδία που θα καλυφθούν κατά τη διάρκεια υλοποίησης του σεμιναρίου, είναι:

 Εξωστρέφεια επιχειρήσεων και Εξαγωγές για ΜΜΕ (Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις)
 Χρηματοδοτικά εργαλεία για ΜΜΕ και τρόποι δημιουργίας ενός BUSINESS PLAN
 Αξιοποίηση νέων τεχνολογιών στην προβολή και προώθηση της επιχείρησης και των προιόντων/υπηρεσιών της (ΤΠΕ)Η διάρκειά του θα είναι επταήμερη και θα περιλαμβάνει ένα θεωρητικό διήμερο και πενθήμερες προκαθορισμένες επαφές εκπαιδευόμενου και εκπαιδευτή.

Οι επιμέρους ενότητες που θα παρουσιασθούν, θα είναι:

 Τα μυστικά της Επιχειρηματικότητας
 Επιχειρηματικό Σχέδιο
 Ψηφιακό Μάρκετινγκ
 Διοίκηση Προσωπικού και Επιχείρησης
 Διαχείριση Κόστους / Διοικητική Λογιστική
 Χρηματοδοτικά Εργαλεία
 Προετοιμασία Εξαγωγικής Επιχείρησης και Προϊόντος
 Event Management Αξιολόγηση σεμιναρίου – Πρόγραμμα f2f συμβουλευτικής

(Οι ακριβείς ημερομηνίες υλοποίησης του σεμιναρίου θα οριστικοποιηθούν αργότερα) Παρακαλείσθε όπως επιβεβαιώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή επικοινωνώντας με την κα Αγγελική Βουτσίνου στο 22810 82346 (εσωτ. 121).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos