Συνάντηση Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου με Γ. Βρούτση

07 Οκτωβρίου 2019 22:33

Μία πολύ σημαντική συνάντηση στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειάς της να προωθήσει τα εξαιρετικά και πιστοποιημένα προϊόντα της, είχε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου!

Ο Υπουργός Εργασίας, κ. Γιάννης Βρούτσης, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Εθνικού Ινστιτούτου Εργασίας, κ. Αριστοτέλη Βαβουγυιό και το στέλεχος του Εθνικού Ινστιτούτου Εργασίας, κ. Γιάννη Πασπάλα. Την Ένωση εκπροσώπησε ο Β’ Αντιπρόεδρος, κ. Ιάκωβος Βαλέρης.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Υπουργού μετά από πρόσκληση του ιδίου, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην προώθηση των προϊόντων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.

Η συζήτηση κύλησε σε εξαιρετικό κλίμα και, μετά το τέλος της, ο κ. Υπουργός δεσμεύθηκε ότι θα είναι αρωγός στην προσπάθεια της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου να αναδείξει και να προωθήσει τα προϊόντα της.

Από την πλευρά του, ο κ. Ιάκωβος Βαλέρης δήλωσε ικανοποιημένος για την πρωτοβουλία για την εν λόγω συνάντηση του κ. Υπουργού, τον οποίο άλλωστε και ευχαρίστησε, ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του για το μέλλον αυτής της προσπάθειας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos