Μήνυμα του Βουλευτή Κυκλάδων Γιώργου Παπαμανώλη

11 Μαϊος 2011 12:30

προς τους μαθητές και γονείς που δοκιμάζονται στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων, που είναι μια σημαντική δοκιμασία τόσο για εσάς τους μαθητές, όσο και για τους γονείς σας, που ζουν τις ημέρες αυτές την αγωνία και την προσπάθειά σας, εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλους σας, αλλά και στον καθένα ξεχωριστά.

Είναι σημαντικό όμως να κατανοήσετε, πως η δοκιμασία αυτή δεν είναι η μοναδική που θα αντιμετωπίσετε από εδώ και πέρα στην πορεία της ζωής που απλώνεται μπροστά σας και περιμένει να την κατακτήσετε, αλλά είναι μια μάχη, στον αδιάλειπτο αγώνα για την επιτυχία.

Έναν αγώνα, που για τον καθένα ξεχωριστά έχει την δική του σημασία στο ξεκίνημα μιας νέας πορείας και στην αναζήτηση για ένα καλύτερο αύριο. Συμμερίζομαι την αγωνία σας και σας συνιστώ ηρεμία, θάρρος και αισιοδοξία για να κερδίσετε την μάχη που δίνετε και οι γονείς σας, που στέκονται πάντα δίπλα σας να είναι υπομονετικοί και αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια.

Σε όλες και όλους εσάς που αποτελείται τα νιάτα των Κυκλάδων μας, σας εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Γιώργος Ν. Παπαμανώλης

Βουλευτής Κυκλάδων

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos