Ομιλία του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. Μανόλη Ορφανού στη Water Conference

03 Δεκεμβρίου 2019 13:42

Ο εκσυγχρονισμός, η ανάπτυξη, η πρόβλεψη και η εφαρμογή περιβαλλοντικών κανόνων είναι μονόδρομος για την διαχείριση των υδάτων στη Σαντορίνη και τη Θηρασια, τόνισε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας κατά την ομιλία του στο συνέδριο της WATER COΝFERENCE που πραγματοποιήθηκε στο Μαρούσι.


Ο κ. Ορφανός περιέγραψε το παρόν και το μέλλον της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. και αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες της Σαντορίνης, οι οποίες επιβάλλουν ειδικές συνθήκες διαχείρισης των υδάτινων πόρων:

«Καλούμαστε να λειτουργήσουμε ως μια μεγάλη πόλη με πολύ περιορισμένο -σχεδόν εξαντλημένο - υδάτινο ορίζοντα. Συνεπώς είναι μονόδρομος για μας η περαιτέρω ανάπτυξη των έργων μας και η αναζήτηση νέων σύγχρονων μεθόδων.»
Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. παρουσίασε στο κοινό τα στοιχεία που αφορούν στις καταναλώσεις, την υφιστάμενη κατάσταση των εγκαταστάσεων, αλλά και τα έργα που προγραμματίζονται άμεσα.

«Η Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας», κατέληξε «έχει πολλά και αντικρουόμενα πολλές φορές προβλήματα να αντιμετωπίσει. Πιστεύουμε όμως ότι με συνέπεια, με συνέχεια και με αμεσότητα θα μπορέσουμε να δαμάσουμε αυτό το θηρίο που λέγεται διαχείριση υδάτινων πόρων με ωφέλιμο τρόπο.»

Στο Συνέδριο παρέστησαν και μίλησαν Έλληνες και ξένοι ειδικοί και εμπειρογνώμονες για τη διαχείριση των υδάτων και τις σύγχρονες μεθόδους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos