Σύλληψη αλλοδαπού στη νήσο Θήρα

24 Μαϊος 2011 01:33

για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση. Την 21/05/2011 και περί ώρα 23:30, στα Φηρά – Θήρας, έλαβε χώρα σοβαρός τραυματισμός, ενός αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας, ηλικίας 21 ετών με αιχμηρό

αντικείμενο, έπειτα από διαπληκτισμό με ομοεθνή του ηλικίας 23 ετών.

Συγκεκριμένα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία οι δυο αλλοδαποί άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα μεταξύ τους και ακολούθησε επεισόδιο με αποτέλεσμα ο 23χρονος να τραυματίσει τον 21χρονο στη κοιλιακή χώρα με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου, πιθανόν μαχαίρι, και να τον αφήσει αιμόφυρτο στο δρόμο. Στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο έφθασαν άμεσα άντρες του Α.Τ Θήρας και ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β, που παρέλαβε τον τραυματία τον οποίο και μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Θήρας. Στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού, ο τραυματίας μεταφέρθηκε με αεροκομιδή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Θήρας, ξεκίνησαν άμεσα επισταμένες έρευνες, που είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη εντός των ορίων του αυτοφώρου .

Ο συλληφθείς δράστης θα οδηγηθεί με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία στον κ. Εισαγγελέα Πρωτόδικων Νάξου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos