Κατασκευή νηπιαγωγείου Αγκαιριάς Πάρου, προϋπολογισμού 1,5 εκ. €

26 Μαϊος 2011 13:47

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Φώτη Χατζημιχάλη, εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης & Νήσων

Αιγαίου 2007-2013 τρία έργα για το νομό Κυκλάδων με συνολικό προϋπολογισμό 9,8 εκ. €.

Πρόκειται για τα έργα:

• Βελτίωση δρόμου Κάμπος - Επάνω Κάμπος και ασφαλτόστρωση δρόμων προς Αλμυρό και Λορέντζαινα Ίου, προϋπολογισμού 5,2 εκ. €

Το έργο που θα υλοποιηθεί από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ σε υφιστάμενους δρόμους συνολικού μήκους 8,7 χλμ., έχει στόχο να προσφέρει ασφαλείς συνθήκες κυκλοφορίας στα οχήματα, αλλά και να βελτιώσει την πρόσβαση σε περιοχές μεγάλου τουριστικού ενδιαφέροντος.

• Κατασκευή Γυμνασίου Μεσσαριάς ν. Θήρας, προϋπολογισμού 3 εκ. €

Με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κατασκευάζεται διώροφο σχολείο σύγχρονων προδιαγραφών με 18 αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα εκδηλώσεων, γραφεία και αθλητικές εγκαταστάσεις και βοηθητικούς χώρους που θα έχει δυναμικότητα εκπαίδευσης 200 μαθητών.

• Κατασκευή νηπιαγωγείου Αγκαιριάς Πάρου, προϋπολογισμού 1,5 εκ. €

Το νέο αυτό νηπιαγωγείο που θα κατασκευαστεί από το Δήμο Πάρου σε οικόπεδο 8.000τ.μ. θα εξυπηρετεί τα νήπια της τοπικής κοινότητας Αγκαιριάς και θα περιλαμβάνει τρείς αίθουσες και όλους τους απαραίτητους βοηθητικούς χώρους, καθώς επίσης και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, χώρο στάθμευσης και ασφαλτόστρωση του δρόμου πρόσβασης.

Το Πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos