Θυελλώδεις νοτιάδες και βροχές το Σαββατοκύριακο στις Κυκλάδες…

21 Δεκεμβρίου 2019 14:20

Μεταβολή στο καιρικό σκηνικό των Κυκλάδων αναμένεται εντός του Σαββατοκύριακου πριν τα Χριστούγεννα.


Συγκεκριμένα το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα καλύψουν τον Κυκλαδίτικο ουρανό ενώ υπάρχει η πιθανότητα εκδήλωσης ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 – 6 μποφόρ ενώ βαθμιαία και όσο προχωρά η μέρα θα ενισχυθούν στα 7 μποφόρ ενώ το βράδυ αναμένεται να φθάσουν τοπικά τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φθάσει έως τους 20ο κελσίου.

Κακοκαιρία αναμένεται τώρα για την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις Κυκλάδες. Κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι παροδικά αυξημένες νεφώσεις και οι βροχοπτώσεις οι οποίες από το απόγευμα βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες οι οποίες από το βράδυ θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 6 – 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία ωστόσο από το απόγευμα της Κυριακής θα ενισχυθούν περισσότερο και θα φθάσουν τα 8 και τοπικά τα 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 – 21 βαθμούς κελσίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos