Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά του προσωπικού των Αστυνομικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου

30 Δεκεμβρίου 2019 16:56

Στο πνεύμα της εορταστικής περιόδου Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις για τα παιδιά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού των Αστυνομικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου.


Οι εκδηλώσεις συνδιοργανώθηκαν από τις κατά τόπους αρμόδιες Διευθύνσεις Αστυνομίας (Κυκλάδων, Α’ & Β’ Δωδεκάνησου), την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων - Νότιας Δωδεκάνησου - Βόρειας Δωδεκάνησου και την Τοπική Διοίκηση Δωδεκάνησου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.).

Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές υλοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία, τόσο σε επίπεδο οργάνωσης - επιμέλειας, όσο και από πλευράς προσέλευσης συναδέλφων, ενώ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαδραστικές δραστηριότητες και να παραλάβουν δώρα από τον «Άγιο Βασίλη».

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos