Διαγωνισμός κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος

05 Αυγούστου 2011 02:19

Ελληνικής Ακτοφυλακής Ειδικότητας Νομικού (ανδρών-γυναικών) έτους 2011.

1.- Ανακοινώνεται, ότι με σχετική Απόφαση του Αρχηγού Λ.Σ., προκηρύχτηκε διαγωνισμός για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, δεκαπέντε (15) Αξιωματικών Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Νομικού με το βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ.

2.- Η προκήρυξη έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr) , καθώς και στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) με ΑΔΑ: 4Α5ΧΙ-ΒΔ4, από όπου μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι. -

Η ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ


Διαγωνισμός κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Ειδικότητας Τεχνικών (ανδρών-γυναικών) έτους 2011.

1.- Ανακοινώνεται, ότι με σχετική Απόφαση του Αρχηγού Λ.Σ., προκηρύχτηκε διαγωνισμός για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, εικοσιπέντε (25) Αξιωματικών Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Τεχνικών με το βαθμό του Ανθυποπλοιάρχου Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ.

2.- Η προκήρυξη έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr) , καθώς και στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) με ΑΔΑ: 4Α5ΧΙ-ΥΗ1, από όπου μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι. -

Ο Λιμενάρχης

Πλωτάρχης Λ.Σ. ΓΙΑΛΕΛΗΣ Κωνσταντίνος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos