Σύλληψη δύο (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στην Θήρα.

08 Αυγούστου 2011 00:00

Εξιχνιάστηκαν επτά (7) κλοπές και μια (1) απόπειρα κλοπής.

Συνελήφθησαν στις (5-8-2011) από Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας 40χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και ένας 34χρονος ομοεθνής του, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία και διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, χθες (5-8-2011) το μεσημέρι κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 34χρονος και επέβαινε ο 40χρονος διαπιστώθηκε να κατέχουν αλβανικές άδειες ικανότητας οδηγήσεως, αμφιβόλου γνησιότητας.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, που ακολούθησε εξιχνιάστηκαν:

• μια (1) απόπειρα κλοπής που διέπραξαν οι συλληφθέντες την Πέμπτη (4-8-2011) βραδινές ώρες, σε οικία ημεδαπής στη Θήρα.

• επτά (7) κλοπές που διέπραξαν οι συλληφθέντες το τρίμηνο Μάιος - Ιουνίος - Ιουλίος, κατά τις ώρες λειτουργίας σε κατάστημα SUPER-MARKET της Θήρας, από το οποίο αφαίρεσαν τμηματικά φιάλες διαφόρων οινοπνευματωδών ποτών και άλλα αντικείμενα, συνολικής χρηματικής αξίας 4.630 ευρώ.

Εντός του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 34χρονος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις (3) βαλίτσες ταξιδίου, οι οποίες περιείχαν φιάλες οινοπνευματωδών ποτών και διάφορα άλλα αντικείμενα, μέρος των οποίων αναγνωρίστηκε και αποδόθηκε στον υπεύθυνο του SUPER-MARKET.

Επιπλέον κατασχέθηκαν 4 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 285 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos