Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων στην Μύκονο.

11 Αυγούστου 2011 16:17

Κατασχέθηκαν (18) πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ

Συνελήφθησαν, χθες (10-08-2011), στην Μύκονο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας δυο (2) 21χρονοι αλλοδαποί υπήκοοι Ιταλίας κατηγορούμενοι για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ειδικότερα χθες (10-08-2011) το βράδυ, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο που έγινε στου συλληφθέντες βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν (18) πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.


Σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ημεδαπού για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών Νάξου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 16χρονου ημεδαπού, ο οποίος χθες (10-8-2011) στο Φιλότι Νάξου, χτύπησε με μαχαίρι συνομήλικο του ημεδαπό.

Ειδικότερα, όπως πρόεκυψε από την έρευνα χθες το (10-08-2011) βράδυ σε συναυλία που διοργάνωνε ο πολιτιστικός σύλλογος Φιλοτίου στο Φιλότι Νάξου, 16χρονος ημεδαπός, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, διαπληκτίστηκε και χτύπησε τρεις (3) φορές με μαχαίρι στη δεξιά ωμοπλάτη συνομήλικο του ημεδαπό.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου και στη συνέχεια διακομίσθη με ελικόπτερο σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλοτίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos