Ξεσήκωσαν την διεθνή έκθεση EXPOTROF νησιώτικοι σκοποί και τραγούδια! Παρούσα και η αγαπημένη μας Αργυρώ Μπαρμπαρίγου… (Βίντεο)

28 Ιανουαρίου 2020 13:46

Το γλέντι και ο χορός ακολουθεί τους νησιώτες με κάθε αφορμή που τους δίνεται! Ο ξεσηκωτικός ρυθμός του μπάλου αρκεί, για να μετατρέψει ένα οποιοδήποτε κοινωνικό γεγονός σε αυθόρμητη νησιώτικη γιορτή!


Κάπως έτσι έγινε και στην διεθνή έκθεση ποτών και τροφίμων EXPOTROF που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα (24 – 26/1) με την επιτυχημένη συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου όπου πήραν μέρος 48 παραγωγοί από 13 νησιά.

Στο κλείσιμο της έκθεσης, η αγαπημένη μας παριανή σεφ κα. Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, δημιούργησε μαγειρικά, νοστιμότατα νησιώτικα τοπικά εδέσματα και λίγο αργότερα το κέφι δεν άργησε να ανάψει!

Με την πρώτη δοξαριά των μουσικών, στήθηκε ένα πανηγύρι χορού και νησιώτικης διασκέδασης που ξεσήκωσε ολόκληρη την έκθεση! Ο κόσμος έκπληκτος, ενθουσιάστηκε με την αυθόρμητη γιορτή και έτσι πανηγυρικά και όμορφα ολοκληρώθηκε η παρουσία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στην ΕΧΡΟΤΡΟF!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos