Κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων στη Μύκονο

19 Αυγούστου 2011 12:29

Συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων στην Μύκονο

Κατασχέθηκαν 2) πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ.
Συνελήφθη, χθες (18-08-2011), στην Μύκονο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας ένας αλλοδαπός υπήκοος Ιταλίας ηλικίας 23 ετών, κατηγορούμενος για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.
Ειδικότερα χθες (18-08-2011) το απόγευμα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο που έγινε στον 23χρονο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (2) πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ. Οι συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Εξιχνιάστηκαν (4) περιπτώσεις απάτης και μια (1) απόπειρα απάτης σε βάρος ηλικιωμένων στην Σύρο και την Ρόδο. Συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός, ενώ αναζητείτε μια (1) ημεδαπή συνεργός του.
Συνελήφθη χθες (18-08-2011) το απόγευμα στην Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ερμούπολης, ένας (1) 50χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απάτες, ενώ αναζητείται μια (1) 46χρονη συνεργός του.
Ειδικότερα, ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 50χρονος μετέφερε με Ι.Χ. επιβατικό όχημα την 46χρονη, η οποία επισκέπτονταν και αποσπούσε διάφορα χρηματικά ποσά από ηλικιωμένους, με το πρόσχημα ότι εκπροσωπεί οργανισμό που βοηθά οικονομικά συνταξιούχους και θα προέβαινε στις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να τους εξασφαλίσει μηνιαίο επίδομα. Στο πλαίσιο της έρευνας εξιχνιάστηκαν: 
 από το Τμήμα Ασφαλείας Ερμούπολης τρεις (3) περιπτώσεις απάτης που έγιναν στην Σύρο την Τετάρτη (17-08-2011) και  από το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου μια (1) περίπτωση απάτης και μια
(1) απόπειρα απάτης που έγιναν στην Ρόδο την Δευτέρα (08-08-2011).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos