Διάρρηξη στο Δημαρχείο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

22 Αυγούστου 2011 13:05

Διάρρηξη στο Δημαρχείο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής 21 Αυγούστου.

Διάρρηξη στο Δημαρχείο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής 21 Αυγούστου. Το συμβάν διαπιστώθηκε από το Δήμαρχο, Μανόλη Μαργαρίτη, το μεσημέρι της ίδιας μέρας, κατά το συνήθη έλεγχο του κτιρίου από τον ίδιο, τις ημέρες και ώρες που το δημοτικό κατάστημα δεν λειτουργεί από το κοινό.

Ο Δήμαρχος ειδοποίησε την Αστυνομία Νάξου και άντρες της Ασφάλειας διενήργησαν αυτοψία και διαπίστωσαν ότι είχαν παραβιαστεί τα γραφεία της Οικονομικής Υπηρεσίας και του Ταμείου του Δήμου και είχε αφαιρεθεί το ένα από τα δύο χρηματοκιβώτια, το οποίο οι δράστες είχαν μεταφέρει στο υπόγειο του κτιρίου, όπου και το διέρρηξαν. Το Α.Τ. Νάξου διεξάγει προανάκριση και συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Έρευνες διενεργούνται και από υπαλλήλους της Οικονομικής Υπηρεσίας, προκειμένου να διαπιστωθεί επακριβώς τι έχει κλαπεί από τα γραφεία της.         {plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos