Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκε ο Πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα κ. Έρνστ Ράιχελ

25 Φεβρουαρίου 2020 16:02

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκε τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2020 ο Πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα κ. Έρνστ Ράιχελ, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Σύρο και των συναντήσεών του με φορείς του νησιού, συνοδευόμενος


από τον Πρόξενο της Γερμανίας στη Σύρο κ. Νικόλαο Γάσπαρη, τους οποίους υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, μέλη της Διοικητικής Επιτροπής καθώς και στελέχη του Επιμελητηρίου.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Ρούσσος παρουσίασε τον θεσμικό ρόλο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, τους βασικούς άξονες των υπηρεσιών και των δράσεών του και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα αναπτυξιακά έργα που αναλαμβάνει και υλοποιεί το Επιμελητήριο προς όφελος της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση εξειδικευμένων τεχνιτών και εργατών και τη σημασία της για την εξέλιξη και ανταγωνιστικότητά τους. Επίσης έγινε αναφορά στις εναλλακτικές και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τις δυνατότητες που προσφέρονται στις Κυκλάδες στον τομέα αυτό.

Ο γερμανός Πρέσβης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο, τα μέλη της Διοίκησης και τα στελέχη του Επιμελητηρίου για την εποικοδομητική συζήτηση και εξέφρασε την πεποίθηση για περεταίρω συνεργασία και ανταλλαγή τεχνογνωσίας με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos