Αδυναμία προσέγγισης Blue Star Paros και Αδαμάντιος Κοραής στη Σχοινούσα και στη Σίκινο

04 Μαρτίου 2020 15:23

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νάξου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑΡΟΣ” Ν.Π. 10990, το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο


δρομολόγιο από Πειραιά για Σύρο – Πάρο – Νάξο – Ηρακλειἀ – Σχοινούσα – Κουφονήσι – Κατάπολα, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα ν. Σχοινούσας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα ν. Κουφονησίου.

Στο ανωτέρω πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση έξι (06) επιβάτες, δύο (02) φορτηγά και ένα Ι.Χ.Ε., που θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ενώ δεν ανέμεναν επιβάτες προς επιβίβαση.

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ίου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ'' Ν.Π. 11800, το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πειραιά για Κύθνο – Σέριφο – Σίφνο – Μήλο – Κίμωλο – Φολέγανδρο – Σίκινο - Ίο – Θήρα, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στο λιμένα ν. Σικίνου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για το λιμένα ν. Ίου.

Στο ανωτέρω πλοίο ανέμεναν προς αποβίβαση τέσσερις (04) επιβάτες και ένα Ι.Χ.Ε. όχημα, που θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας, ενώ δεν ανέμεναν επιβάτες προς επιβίβαση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos