Κορωνοϊός: Συναγερμός στη Σαντορίνη για ύποπτο κρούσμα

04 Μαρτίου 2020 21:38

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, όταν, σε τακτική πτήση από την Αθήνα προς το νησί, επιβάτης


παρουσίασε συμπτώματα, που προσομοιάζουν με αυτά του κορωνοϊού - Οι ταξιδιώτες παραμένουν στη Σαντορίνη, μαζί με τον ασθενή, μέχρι να γίνει γνωστό τι έχει
Συναγερμός σήμανε νωρίτερα την Τετάρτη στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, όταν, σε τακτική πτήση από Αθήνα προς Σαντορίνη, επιβάτης παρουσίασε συμπτώματα, που προσομοιάζουν με αυτά του κορωνοϊού.

Αμέσως η εταιρεία διαχείρισης του αεροδρομίου Σαντορίνης επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και έλαβε οδηγίες. Ο επιβάτης έμεινε σε περιορισμένο χώρο, ώστε να μην είναι σε επαφή με το υπόλοιπο επιβατικό κοινό.
Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα το επίμαχο αεροσκάφος κενό επιβατών. Πράγμα το οποίο συνέβη μόλις πριν λίγο, όταν αφίχθη στον διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι ταξιδιώτες που περίμεναν να επιστρέψουν στην Αθήνα από τη Σαντορίνη με το συγκεκριμένο αεροσκάφος, παραμένουν στη Σαντορίνη, όπως επίσης και ο ασθενής, αναμένοντας να εξεταστεί και να αποφανθούν τα ιατρικά κλιμάκια για τη συμπτωματολογία του.

protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos