Σοβαρός τραυματισμός ημεδαπού από πυροβόλο όπλο στην Θήρα

28 Νοεμβρίου 2011 17:59

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των Αστυνομικών Αρχών για την διερεύνηση των συνθηκών τραυματισμού του.

Χθες (27-11-2011) το πρωί γνωστοποιήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας, από ιατρούς του Κέντρου Υγείας Θήρας, σοβαρός τραυματισμός 76χρονου ημεδαπού από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Ειδικότερα, χθες το πρωί στο Μεσοχώρι Θήρας, ο 76χρονος βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος από την οικιακή βοηθό μέσα στο σπίτι που διαμένει. Ειδοποιήθηκε σταθμός του Ε.Κ.Α.Β. και μετέφερε τον 76χρονο στο Κέντρο Υγείας Θήρας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι.

Αμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας οι οποίοι σε συνεργασία με αξιωματικούς των Εγληματολογικών Υπηρεσιών διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες τραυματισμού του.

Απο συγγενικό πρόσωπο του 76χρονου, παραδόθηκε στις Αστυνομικές Αρχές, ένα πιστόλι διαμετρήματος 9mm, που βρήκε στην οικία του 76χρονου πριν καταφθάσουν οι Αστυνομικές δυνάμεις. Το όπλο κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στα Εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο 76χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου του Ηρακλείου Κρήτης.


Συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπού για κλοπή οχήματος στην Ρόδο

Συνελήφθη χθες (27-11-2011) στην Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 25 ετών κατηγορούμενος για κλοπή δίκυκλης μοτοσυκλέτας.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς χθες το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου, αφαίρεσε ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο ιδιοκτησίας 53χρονου ημεδαπού.

Η δίκυκλη μοτοσυκλέτα βρέθηκε στην κατοχή του 25χρονου, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Εξιχνιάστηκαν (3) περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών σε Ιερούς Ναούς στην Κέα.

Συνελήφθησαν τρείς (3) αλλοδαποί

Συνελήφθησαν χθες (27-11-2011) το βράδυ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κέας, τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας εκ των οποίων δυο ανήλικοι ηλικίας 17 και 15 ετών και ένας 19χρονος, κατηγορούμενοι για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι τρείς συλληφθέντες από κοινού την 25 και 26-11-2011 αφαίρεσαν χρυσά αφιερώματα από εικόνες τριών Ιερών Ναών στη περιοχή Ελληνικών Κέας αξίας τριών χιλιάδων ευρώ 3.000, καθώς και απροσδιόριστο ποσό χρημάτων μέσα από τα παγκάρια που διέρρηξαν.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα χρυσά αφιερώματα τα οποία παραδόθηκαν στους εφημερίους των Ιερών Ναών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Συνελήφθη ένας ανήλικος ημεδαπός για απόπειρα κλοπής και η μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου στην Ρόδο.

Συνελήφθη χθες (27-11-2011) στην Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου ένας 14χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα κλοπής και μια 36χρονη ημεδαπή (μητέρα του) για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα χθες το βραδύ στο Γεννάδι, ο 14χρονος μαζί με ένα 12χρονο αλλοδαπό υπήκοο Ρουμανίας εισήλθαν με σκοπό την κλοπή σε ανασφάλιστη στην οικία ημεδαπού που απουσίαζε στο εξωτερικό.

Οι κινήσεις των ανηλίκων έγιναν αντιληπτές από κάτοικο της περιοχής ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Άμεσα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί, οι οποίοι εντόπισαν τους ανήλικους.

Ο 12χρονος με εντολή του Εισαγγελέα δεν συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.



Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos