Blue Star Μύκονος- Θα εκτελέσει το δρομολόγιο χωρίς να πάρει άλλους επιβάτες

12 Μαρτίου 2020 15:57

Το πλοίο βρισκόταν από το πρωί σε καραντίνα στο λιμάνι της Λήμνου, αφού εργαζόμενος ανέβασε πυρετό - Θα αποβιβάσει τους επιβάτες στον προορισμό τους - Ο γιατρός του πλοίου θεώρησε ότι πρόκειται για ένα απλό εμπύρετο περιστατικό


Απέπλευσε από το λιμάνι της Λήμνου το πλοίο Blue Star Μύκονος, το οποίο βρισκόταν από το πρωί σε καραντίνα, καθώς εργαζόμενος του πλοίου ανέβασε πυρετό. Τον υπάλληλο παρέλαβε αμέσως ασθενοφόρο, ώστε να πάει να κάνει το τεστ για κορωνοϊό, το πλοίο ωστόσο παρέμεινε δεμένο.

Έπειτα από συνεννόηση των Λιμενικών Αρχών με τον ΕΟΔΥ, αποφασίστηκε να αποπλεύσει το πλοίο και να εκτελέσει κανονικά το δρομολόγιό του (Μυτιλήνη-Οινούσσες-Χίο-Βαθύ Σάμου-Καρλόβασι-Φούρνοι-Αγ. Κήρυκο-Μύκονο-Σύρο-Πειραιά). Οι επιβάτες θα αποβιβαστούν, ωστόσο δεν θα παραλμβάνει επιβάτες από τα λιμάνια που θα «πιάσει».

Σε κάθε λιμάνι θα υπάρχουν ειδικοί από τον ΕΟΔΥ, οι οποίοι θα παραλαμβάνουν όσους αποβιβάζονται για να τους δώσουν τις απαραίτητες οδηγίες.

protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos