Καταγγελίες διαρρήξεων στην Ρόδο

19 Δεκεμβρίου 2011 18:38

Διάρρηξη σε αποθήκη εταιρείας εμπορείας τροφίμων

Οι δράστες αναζητούνται

Την (17-12-2011) καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, διάρρηξη σε αποθήκη εταιρείας εμπορείου τροφίμων.

Ειδικότερα, το Σάββατο (17-11-2011) πρώτες πρωινές ώρες, στο 7ο χιλιόμετρο Λεωφόρου Καλλιθέας στην Ρόδο, άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο της αποθήκης-κτηρίου της εταιρείας, διέρρηξαν ένα χρηματοκιβώτιο αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό πόσο των

5.000 ευρώ, άγνωστο αριθμό επιταγών προς είσπραξη μεγάλου χρηματικού ποσού καθώς και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Διάρρηξη οικίας

Οι δράστες αναζητούνται

Το Σάββατο (17-12-2011) καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, διάρρηξη σε οικία 25χρονης ημεδαπής. Ειδικότερα, την 17-12-2011 το βράδυ στην πόλη της Ρόδου, δυο (2) άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν την πόρτα διαμερίσματος 2ου ορόφου

αφαίρεσαν άγνωστο αριθμό κοσμημάτων. Οι δράστες, οι οποίοι είχαν και συνεργό (τσιλιαδόρο), έγιναν αντιληπτοί από την παθούσα, που επέστρεφε στο διαμέρισμα της και τράπηκαν σε φυγή.

Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos