Ανακοίνωση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου

16 Μαρτίου 2020 16:34

Σε εφαρμογή των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση διάδοσης του νέου κορωνοϊού, καλούνται οι δημότες να ΜΗΝ προσέρχονται στα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου, που θα συνεχίσουν


κανονικά τη λειτουργία τους, προσαρμόζοντας όμως τους τρόπους επικοινωνίας, εξυπηρετώντας τους πολίτες είτε ηλεκτρονικά είτε με ραντεβού, έτσι ώστε να περιοριστούν οι επαφές στις απολύτως αναγκαίες.
Ειδικότερα, οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά στα παρακάτω :

τηλέφωνο fax e-mail

Οικονομική Υπηρεσία 22850 29050 (εσωτ. 5 & 6) 22850 29050 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διοικητική Υπηρεσία 22850 29050 (εσωτ.1) 22850 29050 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τεχνική Υπηρεσία 22850 29050 (εσωτ. 4) 22850 29050 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισημαίνεται ότι, τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού, όπως τονίζει και το Υπουργείο Υγείας, είναι μέτρα ατομικής και συλλογικής ευθύνης όλων μας.

Ο Πρόεδρος του
Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου

Ήμελλος Δημήτριος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos