Συλλήψεις σε Κω, Ρόδο και θήρα.

04 Ιανουαρίου 2012 18:59

Συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή στην Κω.

Συνελήφθη, χθες (03-01-2012), στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών, ένας ημεδαπός ηλικίας 30 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή, στέρηση άδειας ικανότητας οδηγήσεως και ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ στην Καρδάμαινα Κω, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων και ύστερα από έρευνα που έγινε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 30χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• ένα κυνηγητικό όπλο έτοιμο προς χρήση,

• ένα πιστόλι τύπου «REPLIKA»,

• μια γεμιστήρα πιστολιού,

• εικοσιτέσσερις σφαίρες κρότου

Επιπλέον από τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του ανασφάλιστο και χωρίς να κατέχει άδεια ικανότητας οδηγήσεως.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.


Συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Κω.

Συνελήφθη χθες (03-01-2012) στην Κω, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, ένας ημεδαπός ηλικίας 23 ετών, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στην πόλη της Κω, στο πλαίσιο ελέγχων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και μετά από έλεγχο που έγινε στον 23χρονο βρέθηκε στην κατοχή του:

 τρεις (3) συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 4 γραμμαρίων,

 ένας (1) τριφτής κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 23χρονου στην πόλη της Κω, κατά την οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε μια νάιλον συσκευασία που παρείχε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 27 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.


Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό και εγκατάλειψη στην Ρόδο

Χθες (03-1-2012) το απόγευμα, στην πόλη της Ρόδου, δίκυκλη μοτοσυκλέτα οδηγούμενη από άγνωστο άτομο, αφού παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφριά δυο ημεδαπές ηλικίας 82 και 61 ετών, τις εγκατέλειψε και τράπηκε σε φυγή.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Η προανάκριση και οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του οδηγού της μοτοσυκλέτας διενεργούνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.


Κλοπή κυνηγητικού όπλου στην Ρόδο

Σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή φύλαξη οπλισμού

Χθες (03-01-2012) το απόγευμα καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, από 88χρονο ημεδαπό, ότι απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, άγνωστος δράστης αφού μπήκε στο σπίτι του στην πόλη της Ρόδου, από ανοιχτό παράθυρο, αφαίρεσε ένα κυνηγετικό όπλο ιδιοκτησίας του.

Σε βάρος του 88χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή φύλαξη οπλισμού.

Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.


Συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός για οπλοχρησία και θανάσιμο τραυματισμό ζώου στην Θήρα.

Συνελήφθη, χθες (03-01-2012) στην Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, ένας ημεδαπός ηλικίας 80 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για οπλοχρησία και θανάσιμο τραυματισμό ζώου.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στην περιοχή Μέσα Γωνιά Θήρας, ο 80χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα με κυνηγητικό όπλο έναν ποιμενικό σκύλο ιδιοκτησίας 56χρονου ημεδαπού.

Το κυνηγετικό βρέθηκε στην κατοχή του 80χρονου και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγήθηει στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos