Συνελήφθησαν δυο (2) ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Ρόδο

09 Ιανουαρίου 2012 15:41

Συνελήφθησαν προχθές (07-1-2012) στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, δυο ημεδαποί, ένας 35χρονος και μια 31χρονη κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, το Σάββατο το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και αστυνομικό έλεγχο που έγινε στους συλληφθέντες, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν έξι (6) πλαστικές συσκευάσεις που παρείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 4,5 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες αφού σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Καταγγέλθηκε διάρρηξη οικίας στην Μύκονο

Ο δράστης αναζητείται

Χθες (08-01-2012) καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, από 42χρονο ημεδαπό, οτι πρώτες πρωινές ώρες, στην περιοχή Άγιος Λάζαρος Μυκόνου, άγνωστος δράστης αφού παραβίασε την πόρτα της οικίας του αφαίρεσε ένα σάκο που περιείχε το χρηματικό πόσο των 155.000 ευρώ καθώς και ένα κυνηγητικό όπλο.

Σε βάρος του 42χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή φύλαξη οπλισμού.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου.


Εξιχνιάστηκε τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη στην Ρόδο

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου το τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη, που έγινε την 03-01-2012 (Σχετικό το από 04-01-2012 Δελτίο Τύπου) στην πόλη της Ρόδου και είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δυο πεζών ημεδαπών γυναικών ηλικίας 82 και 61 ετών.

Ειδικότερα, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός της δίκυκλης μοτοσυκλέτας ήταν ένας 23χροχος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη. Επιπλέον σε βάρος του βεβαιώθηκε παράβαση για οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας οδηγήσεως.

Ο φερόμενος ως δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos