Αστυνομικό δελτίο

09 Φεβρουαρίου 2012 16:03

Συνελήφθη ένας ημεδαπός στη Ρόδο με Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης.

Εκκρεμούσε από τις Γερμανικές Αρχές για απάτη.

Συνελήφθη χθες (08-02-2012) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, στους οποίους παρουσιάσθηκε αυθόρμητα, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης των Γερμανικών Αρχών για απάτη.

Ειδικότερα ο 44χρονος, είχε δημιουργήσει στην Γερμανία σύστημα επενδύσεως κεφαλαίων με τη μορφή πυραμίδας και είχε εξαπατήσει Γερμανούς επενδυτές, εισπράττοντας το ποσό των 21.000.000 Ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου.

Συνελήφθη ένας (1) ημεδαπός στη Ρόδο, για κλοπή που είχε διαπράξει στο νησί της Τήλου.

Συνελήφθη χθες (08-02-2012) το πρωί, στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 34χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως πρόεκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 34χρονος ημεδαπός προχθές (07-02-2012) το απόγευμα στην Τήλο αφαίρεσε από εργοτάξιο ένα αεροσυμπιεστή αξίας 40.000 Ευρώ, ιδιοκτησίας 22χρονου ημεδαπού.

Ο αεροσυμπιεστής βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Διάρρηξη σε σούπερ μάρκετ στην Κω.

Ο δράστης αναζητείται.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άγνωστου δράστη, ο οποίος βραδινές ώρες της 7/8-02-2012, στην πόλη της Κω, διέρρηξε σούπερ μάρκετ και αφαίρεσε από τις ταμειακές μηχανές συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.000 Ευρώ.

Επιπροσθέτως, ο άγνωστος ή άγνωστοι, αποπειράθηκαν να παραβιάσουν το Αυτόματο Μηχάνημα Ανάληψης Χρημάτων (ATM) που είχε εγκαταστήσει Τράπεζα στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος.

Η προανακριτική έρευνα διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κω.


Κλοπή σε οικία.

Ο δράστης αναζητείται.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άγνωστου δράστη, ο οποίος βραδινές ώρες της 7/8-02-2012, στη Σίφνο, αφαίρεσε από εξοχική οικία αλλοδαπής, το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Η προανακριτική έρευνα διενεργείται από τον Αστυνομικό Σταθμό της Σίφνου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos