Ρόδος: Κινητοποίηση κατά της δανειακής σύμβασης

11 Φεβρουαρίου 2012 13:52

Εν όψει των δραματικών εξελίξεων στην Ελλάδα και την εσπευσμένη απόφαση της κυβέρνησης για υπογραφή της δανειακής

σύμβασης αυτή την Κυριακή, οι Ενεργοί Πολίτες Ρόδου οργανώνουν μουσική εκδήλωση το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00, στην Πλατεία Κύπρου, με την εθελοντική συμμετοχή ντόπιων καλλιτεχνών, σε ένδειξη της αντίθετης θέσης τους απέναντι στην εφαρμογή του μνημονίου και σκοπό την αφύπνιση των πολιτών για τη νέα τάξη πραγμάτων που προσπαθούν να μας επιβάλλουν μέσα από δανειακές συμβάσεις και άλλα απάνθρωπα μέτρα.

Η εκδήλωση δεν έχει κομματικό χαραχτήρα και τα μέλη της ομάδας δεν εκπροσωπούν κάποια συγκεκριμένη πολιτική ιδεολογία αλλά ενώνονται για να εκφράσουν την αγανάκτιση και την αντίθεση τους σε ένα καθεστώς ανθρώπινης εκμετάλλευσης, υποδούλωσης του λαού μας, ακύρωσης της εθνικής μας κυριαρχίας και υφαρπαγής του ορυκτού πλούτου της χώρας μας, με πρόσχημα την κακή οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, υποχρεώνοντας μας σε λήψη δανείων που εξυπηρετούν μόνο την αποπληρωμή των δανειστών μας και σε καμία περίπτωση την πληρωμή μισθών ή συντάξεων. Ένα μεγάλο ψέμα που λέγεται από την παράνομη, προδωτική κυβέρνηση, με ταυτόχρονη διασπορά του τρόμου, για την υποτιθέμενη χρεοκοπία που επέρχεται, ώστε να διευκολύνουν τα μεγάλα ξένα κεφάλαια στο έργο τους, για την εφαρμογή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και την άνευ όρων παράδοση της χώρας μας στα ξένα συμφέροντα.

Η υπογραφή της δανειακής σύμβασης σημαίνει το ξεπούλημα της Ελλάδας και φτώχεια χωρίς επιστροφή, και μας μετατρέπει σε ένα αιώνιο προτεκτοράτο των μεγάλων δυνάμεων και συμφερόντων. Η χρεοκοπία είναι αναστρέψιμη κατάσταση και έχουμε τις δυνάμεις και τους τρόπους να βρούμε λύσεις σα χώρα για να ξεπεραστεί σχετικά γρήγορα και να αποβεί εν τέλει υπέρ μας.

Στην μουσική εκδήλωση θα γίνουν 3λεπτες παρεμβάσεις και ομιλίες από τους παρεβρισκόμενους και ο κάθε πολίτης θα μπορεί να μιλήσει και να καταθέσει τον προβληματισμό ή τη θέση του και να λυθούν τυχόν απορίες για τη δεδομένη κατάσταση.

Σας περιμένουμε όλους εκεί! Πέρα από κόμματα και πολιτικές ιδεολογίες ... ο στόχος είναι ένας και αφορά στην Αποτροπή της Υπογραφής της Δανειακής Σύμβασης αυτή την Κυριακή!

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και την Κυριακή.

Ευχαριστούμε για τη στήριξη τους: Music Spot και Εκτυπώσεις Χατζηκαλημέρης αλλά και όλους τους μουσικούς που συμμετέχουν εθελοντικά!

Από την Ομάδα

Ενεργοί Πολίτες Ρόδου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos