Συνελήφθησαν τεσσερις (4) ημεδαποί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Ρόδο

24 Φεβρουαρίου 2012 16:47

Κατασχέθηκαν 88 γραμμάρια κάνναβη καθώς και το χρηματικό πόσο των 6.120 ευρώ

Συνελήφθησαν προχθές (22-2-2012) στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, τρεις ημεδαποί (δυο αδέλφια ηλικίας 45 και 47 ετών και ένα 22χρονος) κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Επίσης ο 47χρονος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, την Τετάρτη το απόγευμα στον Αρχάγγελο Ρόδου, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση και έρευνες στις οικίες των δύο αδελφών κατα τις οποίες βρέθηκαν κατασχέθηκαν:

• Μια (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

• Τρεις (3) συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 81,7 γραμμαρίων

• Δύο (2) χειρόγραφες σημειώσεις με χρηματικά ποσά σε αντιστοιχία με ονόματα

• Μια (1) απόδειξη είσπραξης χρημάτων από Τραπεζικό κατάστημα

• Το χρηματικό ποσό των 5.450 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών

• Εβδομήντα δυο (72) τεμάχια κοσμημάτων διαφόρων ειδών

• Εικοσιμία (21) κλειστές συσκευασίες καπνού

Κατά την διάρκεια της αστυνομικής έρευνας στην οικία του 45χρονου, παρευρίσκονταν ο 22χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός (1) γραμμαρίου έτοιμη προς πώληση, καθώς το χρηματικό ποσό των 670 ευρώ.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθη ακόμη ένας 36χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίσθηκε έξω από τις οικίες των δύο αδελφών και σε έλεγχο που έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δυο συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 5,5 γραμμαρίων.

Επιπλέον, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά (7) κινητά τηλεφωνά ως μέσα διακίνησης ναρκωτικών.

Από τη Δίωξη Ναρκωτικών Ρόδου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου διερευνάται η προέλευση των κοσμημάτων και των άλλων αντικειμένων που βρέθηκαν στην οικία του 47χρονου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos