Αστυνομικό δελτίο περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

19 Μαρτίου 2012 12:56

Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ενός ημεδαπού στην Ρόδο.

Χθες (18.3.2012) το βράδυ, στο 8ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ρόδου Λίνδου, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες έπεσε σε κανάλι όμβριων υδάτων ύψους 5 μέτρων με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Οι συνθήκες και τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.


Συνελήφθη ένας ημεδαπός για παράνομη κατακράτηση απειλή και σωματικές βλάβες σε βάρος ημεδαπής στην Ρόδο.

Την κρατούσε παρά την θέληση της, στην οικία του για διάστημα τριών (3) εβδομάδων. Συνελήφθη χθες (18.3.2012) στης Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 23χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παράνομη κατακράτηση, απειλή και σωματικές βλάβες σε βάρος 21χρονης ημεδαπής. Ειδικότερα, προχθές (17.3.2012) η μητέρα της 21χρονης κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ότι η κόρη της κρατείται παρά την θέληση της σε οικία νεαρού ατόμου στην πόλη της Ρόδου. Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, χθες μεσημβρινές ώρες στην πόλη της Ρόδου, εντοπίσθηκε η 21χρονη στην οικία του 23χρονου που συνελήφθη. Από της αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος τις τελευταίες τρεις (3) εβδομάδες κρατούσε την 21χρονης παρά την θέληση της στην οικία του, που διέμεναν από κοινού και με την απειλή και χρήση βίας της απαγόρευε να έχει επαφές με άλλα άτομα, έλεγχε την επικοινωνία της με συγγενικά της πρόσωπα καθώς επίσης της απαγόρευε να βγει από το σπίτι και να επιστρέψει στο πατρικό της. Ο 23χρονος συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Ρόδου.

Συνελήφθη ένας 52χρονος ημεδαπός για μαστροπεία.

Συνελήφθη χθες (18.3.2012) το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, με την αυτόφωρη διαδικασία ένας 52χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για μαστροπεία. Επίσης στην την ίδια υπόθεση βεβαιώθηκε παράβαση σε μια 39χρονη αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας για παραβίαση του Νόμου περί εκδιδομένων γυναικών. Αναλυτικότερα ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών διαπιστώθηκε ότι ο 52χρονος διευκόλυνε κατ’ επάγγελμα την 39χρονη να εκδίδεται έναντι προκαθορισμένης αμοιβής. Συγκεκριμένα κανόνιζε τα ραντεβού με τους πελάτες, μετέφερε στα σημεία συνάντησης την 39χρονη και εισέπραττε το ποσό της αμοιβής το οποίο μοιράζονταν. Ειδικότερα χθες το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου συνελήφθη ο 52χρονος όταν παραλάμβανε την 39χρονη μετά από ραντεβού που είχε με πελάτη σε ξενοδοχείο. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: • Το χρηματικό ποσό των εκατό (100) ευρώ • ένα κινητό τηλέφωνο Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos