Αστυνομικό δελτίο

24 Μαρτίου 2012 17:12

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών ρουχισμού από καταστήματα στην Ρόδο

Συνελήφθησαν δυο (2) αλλοδαποί για αντίσταση, απείθεια και κλοπές Συνελήφθησαν χθες (23.3.2012) στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, δυο αλλοδαποί υπήκοοι Αλγερίας ηλικίας 33 και 26 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση, απείθεια και κλοπές.
Ειδικότερα χθες πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Ρόδου, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούσαν αστυνομικοί της ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), οι δυο αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή. Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία συνελήφθησαν προβάλλοντας αντίσταση στους αστυνομικούς.
Κατά την διερεύνηση της υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμεναν στην πόλη της Ρόδου οπού βρέθηκαν διάφορα είδη ρουχισμού τα οποία όπως εξακριβώθηκε είχαν αφαιρέσει οι συλληφθέντες το τελευταίο πεντάμηνο από τέσσερα καταστήματα ρούχων στην πόλη της Ρόδου.
Τα είδη ρουχισμού που βρέθηκαν αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδο


Συνελήφθη ένας ημεδαπός για εμπρησμούς και φθορές στη Ρόδο.

Εξιχνιάστηκαν οκτώ (8) περιπτώσεις εμπρησμών και μια (1) περίπτωση διακεκριμένης φθοράς.

Συνελήφθη σήμερα (24.03.2012) στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για εμπρησμό. Ειδικότερα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη της Ρόδου, εντοπίστηκε ο 24χρονος από περιπολούντες αστυνομικούς, λίγη ώρα μετά τον εμπρησμό στη Ροδιακή Έπαυλη.

Προσήχθη στην Ασφάλεια Ρόδου, όπου εξεταζόμενος ομολόγησε ότι είχε προκαλέσει τον συγκεκριμένο εμπρησμό, καθώς επίσης και σειρά εμπρησμών και φθορών, κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα στην πόλη της Ρόδου. Στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μια αυτοσχέδια θήκη, που περιείχε δυο μαχαίρια με λάμες μήκους 15 εκατοστών. Επίσης σε έρευνα που έγινε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Οχτώ άδεια δοχεία
• Ένας μαύρος σκούφος κι ένα ανοιχτόχρωμo καπέλο
|• Ένα πλαστικό αυτοσχέδιο χωνί.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξιχνιάστηκαν οκτώ (8) περιπτώσεις εμπρησμών και μια (1) περίπτωση διακεκριμένης φθοράς και συγκεκριμένα:

• Την 23-12-2010 στα γραφεία του Συλλόγου Μουσουλμάνων Ρόδου
• Την 02-03-2011 και την 26-09-2011 στα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
• Την 05-10-2011 γραφεία του Κ.Κ.Ε. • Την 27-10-2011 στην εκκλησία της Ανάληψης
• Την 26-12-2011 σε ιδιωτικό φροντιστήριο
• Την 29-12-2011 γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ.
• Την 20-01-2012 στην είσοδο του Τουρκικού Προξενείου
• Στις αρχές του 2012 προκάλεσε φθορές στους τάφους του Συμμαχικού Νεκροταφείου.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos