Αστυνομικό δελτίο

26 Μαρτίου 2012 17:19

Εξιχνιάστηκε υπόθεση σωματεμπορίας και μαστροπείας σε βάρος ανήλικης αλλοδαπής υπηκόου Βουλγαρίας στην Ρόδο.

Δράστες είναι δυο ημεδαποί οι οποίοι συνελήφθησαν. Συνελήφθη προχθές (24.3.2012) το βράδυ στα Κοσκινού Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με την αυτόφωρη διαδικασία ένας 47χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για σωματεμπορία. Επίσης για την ίδια υπόθεση συνελήφθη χθες το απόγευμα, με ένταλμα του κ. Ανακριτή Ρόδου, ένας 56χρονος ημεδαπός για μαστροπεία και σωματεμπορία.

Ειδικότερα προχθές, 17χρονη ανήλικη αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας κατήγγειλε, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ότι από αρχές Μαρτίου εξωθούνταν στην πορνεία από τον 56χρονο, καθώς επίσης ότι την 23-3-2012 ο 47χρονος ως πελάτης προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι, ο 56χρονος από αρχές Μαρτίου έπεισε την ανήλικη προσφέροντας της οικονομικά ανταλλάγματα και την προωθούσε στην πορνεία κανονίζοντας ραντεβού με ηλικιωμένους πελάτες και εισπράττοντας χρηματική αμοιβή. Ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθη προχθές το βράδυ μέσα στο διαμέρισμα της αλλοδαπής ο 47χρονος ο οποίος είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος και διέμενε εκεί προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη και τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Ρόδου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos