Τα SYNKA Super Markets στην Κέρκυρα

16 Απριλίου 2020 18:35

Ο συνεταιρισμός «Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης Καταναλωτών Κρήτης» στα πλαίσια της αναπτυξιακής στρατηγικής του, ανακοινώνει την εξαγορά της «Γαλαξίας Ανώνυμη εταιρεία Αλυσίδας Καταστημάτων Δήμητρα Μάρκετς» και «Μαρκάτο Ανώνυμη Εταιρεία Αλυσίδας Καταστημάτων» στην Κέρκυρα.

Τα ΣΥΝΚΑ Super Markets διευρύνουν το δίκτυο τους και στην Κέρκυρα με 19 καταστήματα και τζίρο που φθάνει τα 43 εκατομμύρια ευρώ και θα απασχολεί στο σύνολο του, 1.650 εργαζομένους μέχρι το τέλος του 2020. Πρόκειται για μια στρατηγικά σημαντική νέα επένδυση, η οποία σηματοδοτεί την εξωστρέφεια του SYNKA που σε τόσο δύσκολους καιρούς επιλέγει το δρόμο της ανάπτυξης.

Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.ΣΥΝΚΑ, κ. Δημήτρης Αλεξάκης δήλωσε: “τα ΣΥΝΚΑ Supers Markets είναι μια επιχείρηση ανθρώπινη, προσανατολισμένη στην κοινωνία, και καλωσορίζει τους εργαζομένους των ΔΗΜΗΤΡΑ και ΜΑΡΚΑΤΟ Super Markets. Οι πελάτες μας στην Κέρκυρα θα έχουν την ευκαιρία να μας γνωρίσουν από κοντά με τα καλύτερα προϊόντα του τόπου μας, πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την εξυπηρέτηση τους σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.“
ΣΥΝΚΑ SUPER MARKETS

Ο Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης Καταναλωτών Κρήτης ιδρύθηκε το 1979, από 482 ιδρυτικά μέλη, με έδρα την πόλη των Χανίων, στην Κρήτη. Ο σκοπός του ήταν να αλλάξει την κατάσταση στην αγορά προς όφελος των καταναλωτών.
Το πρώτο αυτό SYN.KA Super market λειτούργησε το 1979 στην οδό Ν. Επισκόπου και Μίνωος στην πόλη των Χανίων. Από τότε ακολούθησε μία συνεχής ανάπτυξη του Συνεταιρισμού με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει πρωτίστως στην αγορά των Χανίων και μετέπειτα όλης της Κρήτης.

Το 2014 ο Συνεταιρισμός με την εξαγορά της αλυσίδας super market Βιδάλης Α.Ε, λειτουργεί μέσω του νέου δικτύου Super Market και Cash και Carry πλέον σε 14 νέα σημεία στην Τήνο, την Πάρο, την Κάλυμνο, τη Χίο, τη Σαντορίνη, τη Σύρο, τη Μήλο και τη Νάξο.
Σήμερα, τα μέλη του Συνεταιρισμού έχουν ξεπεράσει τα 5.800 και αυξάνονται συνεχώς, τα καταστήματα του SYN.KA έχουν γίνει 50, οι εργαζόμενοι στα SYN.KA είναι πάνω από 1.350, και ο ετήσιος τζίρος του Συνεταιρισμού έχει αγγίξει τα €190 εκατομμύρια.

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos