Επιμελητήριο Κυκλάδων: Νέες Εργασιακές Ρυθμίσεις

19 Απριλίου 2012 20:32

Το απόγευμα της Τετάρτης 18 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με θέμα τις Νέες Εργασιακές Ρυθμίσεις.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου στην Ερμούπολη με ταυτόχρονη, «ζωντανή» διασύνδεση με τα γραφεία του φορέα στα νησιά Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη και Μήλο, ξεκίνησε στις 17:00 και διήρκησε περισσότερο από 4 ώρες.

Στο εξαιρετικά επίκαιρο, λόγω της εποχής, θέμα εισηγητής ήταν ο κ. Ευάγγελος Πάντζος, Περιφερειακός Διευθυντής Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας και συγγραφέας εργατικής νομοθεσίας, ο οποίος ξεκίνησε κάνοντας αναφορά στις ανατρεπτικές αλλαγές που έχουν γίνει στον τομέα των εργασιακών ρυθμίσεων και συνέχισε αναλύοντας τη σχετική νομοθεσία και τις υποχρεώσεις και δυνατότητες των επιχειρήσεων.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, ο λόγος δόθηκε στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι έθεσαν ερωτήματα προς τον εισηγητή –είτε διευκρινιστικά, είτε για συγκεκριμένες περιπτώσεις– και έλαβαν αναλυτικές απαντήσεις σε μια διαδικασία που διήρκησε για περισσότερες από 2 ώρες.

Δεδομένου του «τεχνικού» χαρακτήρα του θέματος, η προσέλευση των ενδιαφερομένων –στη συντριπτική τους πλειοψηφία φοροτεχνικοί και λογιστές– ήταν πολύ ικανοποιητική, ξεπερνώντας τα 140 άτομα, ενώ το ενδιαφέρον διατηρήθηκε αμείωτο μέχρι το πέρας της εκδήλωσης, όταν δεν υπήρχαν άλλα ερωτήματα προς απάντηση.

Για ακόμη μια φορά, το σύστημα της τηλεδιάσκεψης αποδείχθηκε ιδιαίτερα χρήσιμο και αποτελεσματικό, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους βρίσκονταν στους χώρους των γραφείων στα νησιά όχι μόνο να παρακολουθήσουν μια σημαντική εκδήλωση, αλλά και να συμμετάσχουν ενεργά με σχόλια, ερωτήσεις και τοποθετήσεις.

{plusone lang=el}

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos