Αστυνομικό δελτίο

24 Απριλίου 2012 16:22

Συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης στην Ρόδο.

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 660 γραμμάρια ηρωίνης.

Συνελήφθη χθες (23.4.2012) στην Ρόδο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, ένας 25χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνης).

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου, περιπολούντες αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, ακινητοποίησαν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 25χρονος και σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένα σε ειδική κρυπτή εντός του οχήματος, οκτώ (8) συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 204,5 γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης ο 25χρονος υπέδειξε στους αστυνομικούς σημείο σε δασώδη περιοχή στα Κολύμπια Ρόδου όπου είχε αποκρύψει μια πλαστική συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 460 γραμμαρίων.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος, ένα κινητό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του και η ναρκωτική ουσία που βρέθηκε (ηρωίνη συνολικού βάρους 664,5 γραμμάριων) κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος ενός (1) ημεδαπού για κλοπή, στην Κω.

Δικογραφία σχηματίσθηκε χθες (23.04.2012), από το Τμήμα Ασφαλείας Κω, σε βάρος ενός 23χρονου ημεδαπού για κλοπή.

Ειδικότερα, ύστερα από εμπεριστατωμένη (επιστημονική) αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 23χρονος, την 13-10-2011 το απόγευμα στο Ζηπάρι της Κω, αφού μπήκε από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ καθώς και κοσμήματα αξίας 6.000 ευρώ σύμφωνα με εκτίμηση της παθούσας.

Ο φερόμενος ως δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos