Συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός για οπλοκατοχή, στην Τήνο

24 Μαϊος 2012 01:18

Συνελήφθη την Κυριακή (20.05.2012), στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, ένας 31χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, την Κυριακή (20.05.2012) το βράδυ, από περιπολούντες αστυνομικούς ακινητοποιήθηκε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 31χρονος και σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

• Ένα (1) μαχαίρι με λάμα μήκους 16 εκατοστών

• Δυο (2) σουγιάδες με λάμες μήκους 7 εκατοστών

• Ένα (1) τσεκούρι

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.


Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έλεγχοι από τις Υπηρεσίες της Α' Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου για την εφαρμογή της Τουριστικής Νομοθεσίας.

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα για άγρα πελατών, στην Ρόδο.

Συνελήφθησαν χθες (22.05.2012) απογευματινές ώρες στην Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, με την αυτόφωρη διαδικασία πέντε ημεδαποί από τα οποίους τέσσερις άνδρες ηλικίας 35, 37, 40, 49 ετών και μια 25χρονη κατηγορούμενοι για άγρα πελατών.

Ειδικότερα χθες στην Παλιά πόλη της Ρόδου, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες παρενοχλούσαν διερχόμενους τουρίστες προκειμένου να δεχτούν τις υπηρεσίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στα οποία που εργάζονταν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Οι έλεγχοι των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Α' Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου για την εφαρμογή της Τουριστικής Νομοθεσίας θα συνεχιστούν αμείωτα.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos