Αστυνομικό δελτίο

06 Ιουνίου 2012 18:45

Συνελήφθησαν δυο (2) άτομα που λειτουργούσαν παράνομα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην Μύκονο.

Συνελήφθησαν χθες (06.05.2012) στην Μύκονο σε δυο περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο (2) άτομα από τους οποίους ένας 31χρονος ημεδαπός και ένας 40χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας κατηγορούμενοι για λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας Αρχής.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες το απόγευμα στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος λειτουργούσε κατάστημα (εστιατόριο – καφέ) χωρίς άδεια της αρμόδιας Αρχής.

Στην δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος λειτουργούσε κατάστημα (fast food – καφέ) χωρίς άδεια της αρμόδιας Αρχής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.


Συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, στην Σύρο.

Συνελήφθη χθες (06.06.2012) στην Σύρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ερμούπολης, ένας 39χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ιταλίας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα χθες το απόγευμα στην Ερμούπολη Σύρου, ύστερα από έρευνα που έγινε παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού στο σπίτι 39χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης ύψους 7, 10 και 11 εκατοστά φυτεμένα σε γλάστρες

• Είκοσι (20) ναρκωτικά χάπια

• Δυο (2) φιαλίδια που περιείχαν συνολική ποσότητα μεθαδόνης 8ml.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos