Αστυνομικό δελτίο

25 Ιουνίου 2012 12:02

Συνελήφθησαν δυο (2) αλλοδαποί για διάρρηξη με την μέθοδο της απασχόλησης, στην Θήρα.

Συνελήφθησαν προχθές (22.06.2012) το βράδυ στην Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 24 και 21 ετών κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 20 προς 21.06.2012 νυχτερινές ώρες στην περιοχή Περίσσα Θήρας, ο 21χρονος διέρρηξε δωμάτιο που διέμενε αλλοδαπός υπήκοος Μ. Βρετανίας, ενώ ταυτόχρονα ο 24χρονος απασχολούσε τον παθόντα διευκολύνοντας τον συνεργό του.

Μέρος των κλεμμένων αντικειμένων και χρημάτων, από το δωμάτιο του Βρετανού, που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων, κατασχέθηκαν και αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.


Κατασχέθηκε και άλλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, που βρέθηκε σε βραχώδη παραλιακή περιοχή της Θήρας.

Σε συνέχεια του από 19-06-2012 Δελτίου Τύπου μας σχετικά με κατάσχεση 15 κιλών κάνναβης σε βραχώδη παραλιακή περιοχή της Θήρας, ανακοινώνεται ότι χθες (23.06.2012) το βράδυ στην ίδια περιοχή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλες δυο (2) αυτοσχέδιες πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 5 κιλών και 130 γραμμαρίων.

Συνολικά έχει κατασχεθεί ακατέργαστη κάνναβη βάρους 20 κιλών και 130γραμμαρίων.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.


Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ημεδαπού, στην Ρόδο.

Σήμερα (24.06.2012) το πρωί στην περιοχή Αφάντου, στο 20ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ρόδου Λίνδου, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 35χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Δ.Χ. τουριστικό λεωφορείο που οδηγούσε 35χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη.

Οι συνθήκες και τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos