Συνελήφθησαν δυο (2) αλλοδαποί για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων, στην Μύκονο

08 Ιουλίου 2012 13:29

Κατασχέθηκαν (14) πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ.

Συνελήφθη χθες (07.07.2012) στην Μύκονο, από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο αλλοδαποί υπήκοοι Ιταλίας ηλικίας 38 και 33 ετών, κατηγορούμενοι για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.

Ειδικότερα χθες το βράδυ, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο που έγινε στους συλληφθέντες βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν -14- πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, τα οποία έφεραν τον ίδιο σειριακό αριθμό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.


Συνελήφθησαν δυο (2) ημεδαποί Ρομά για απάτη, στη Μήλο.

Συνελήφθησαν χθες (07.07.2012) το βράδυ στην Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, με την αυτόφωρη διαδικασία δυο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 18 και 20 ετών, κατηγορούμενοι για απάτη.

Ειδικότερα χθες απογευματινές ώρες στην Μήλο, οι συλληφθέντες προσποιούμενοι τους Δημοτικούς υπαλλήλους εξανάγκαζαν και εξαπατούσαν πολίτες προκειμένου να αγοράσουν εμπορεύματα που πουλούσαν σε τιμές κατά πολύ μεγαλύτερες από την πραγματική τους αξία.

Συγκεκριμένα εξιχνιάστηκαν -2- άπατες και -1- απόπειρα απάτης, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο (2) δέματα με εμπορεύματα προς πώληση, καθώς και το χρηματικό πόσο των 222 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos