1ο ιεθνές Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο

12 Ιουλίου 2012 19:04

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος ωδεκανήσου σε συνεργασία με τους Οδοντιατρικούς

Συλλόγους Λέσβου, Σάμου και Χίου διοργανώνει στις 21 και 22 Ιουλίου στη Ρόδο το 1ο ιεθνές Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο σαν συνέπεια της αδελφοποίησης τους.

Η θεματολογία του συνεδρίου αντλείται από επιστημονικούς και κλινικούς προβληματισμούς. Οι καταξιωμένοι προσκεκλημένοι ομιλητές θα μεταφέρουν στους συνέδρους τις γνώσεις και τη κλινική εμπειρία τους. Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου θα παρουσιάσουν τις ομιλίες τους οι ξένοι και τη δεύτερη μέρα οι Έλληνες καθηγητές .

Παράλληλα με το επιστημονικό πρόγραμμα, θα λειτουργεί οδοντιατρική έκθεση ,όπου θα έχουν την ευκαιρία οι οδοντίατροι να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στα οδοντιατρικά υλικά. Ελπίζουμε η προσπάθεια αυτή να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους και να φανεί κλινικά χρήσιμη.

Η συνεχής επιστημονική ενημέρωση , αποτελεί μονόδρομο επιστημονικής και επαγγελματικής ανέλιξης και εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου οδοντιατρικές πράξεις προς όφελος των ασθενών και γενικότερα του κοινωνικού συνόλου.

ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νίκος Κ.Διακογεωργίου            Δημήτρης Μ Παρίσης

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos