Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο

16 Ιουλίου 2012 15:50

Καταγγέλθηκε κλοπή από οικία, στην Μύκονο

Οι δράστες αναζητούνται.

Χθες (15.7.2012) το απόγευμα καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, από 65χρονη ημεδαπή, ότι το χρονικό διάστημα από 14 έως 15-07-2012 νυχτερινές ώρες κατά την διάρκεια απουσίας της άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν την οικία της στην Μύκονο, αφαίρεσαν κοσμήματα, χρήματα και προσωπικά αντικείμενα συνολικής εκτιμώμενης αξίας 50.000 ευρώ.

Ενεργείται έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.


Συνελήφθη άλλος ένας αλλοδαπός που διέμενε παράνομα στην χώρα και αφαιρούσε αντικείμενα από λουόμενους, στην Ρόδο.

Εξιχνιάστηκαν δυο (2) περιπτώσεις κλοπών.

Συνελήφθη, χθες (15.07.2012) πρώτες πρωινές ώρες στο Φαληράκι Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμό Φαληρακίου με την αυτόφωρη διαδικασία, ένας 31χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για κλοπή, απλή σωματική βλάβη και παράνομη διαμονή στην χώρα.

Ειδικότερα χθες πρώτες πρωινές ώρες ο 31χρονος αφαίρεσε διαδοχικά αντικείμενα και χρήματα από δυο παραθεριστές που βρίσκονταν στην παραλία του Φαληρακίου Ρόδου και στην προσπάθεια του να διαφύγει χτύπησε με τα χέρια του ένα από τους παθόντες που τον καταδίωκε.

Άμεσα προσέτρεξαν στο σημείο αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν και αφού εντόπισαν τον δράστη τον συνέλαβαν.

Τα κλεμμένα αντικείμενα και χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα και αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Εξιχνιάστηκε διάρρηξη οικίας, στην Μύκονο.

Συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας.

Συνελήφθη προχθές (14.07.2012) το βράδυ στην Μύκονο, από περιπολούντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 24χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 24χρονος προχθές απογευματινές ώρες στην Μύκονο διέρρηξε οικία και αφαίρεσε ένα κόσμημα το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε.

Το κόσμημα αποδόθηκε στην δικαιούχο.

Επιπλέον στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι δεν κατείχε άδεια ικανότητας οδηγήσεως μοτοσυκλέτας και του βεβαιώθηκε παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.


Συνελήφθησαν δυο (2) ημεδαποί για ναρκωτικά και οπλοκατοχή, στην Κάλυμνο.

Κατασχέθηκαν σύνεργα χρήσης ναρκωτικών, -7- φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και -1- κροτίδα και -1- σουγιάς.

Συνελήφθησαν σήμερα (16.07.2012) το πρωί στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου, δυο ημεδαποί (ένας άνδρας και μια γυναίκα) ηλικίας 43 και 30 ετών αντίστοιχα κατηγορούμενοι για κατοχή-χρήση ναρκωτικών ουσιών, οπλοκατοχή, κατοχή κροτίδας και φυσιγγίων.

Ειδικότερα σήμερα το πρωί στην Χώρα Καλύμνου, ύστερα από έρευνα που έγινε παρουσία Δικαστικού Λειτουργού στο σπίτι και σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• Διάφορα σύνεργα χρήσης ναρκωτικών ουσιών με υπολείμματα ηρωίνης

• Επτά (7) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου

• Μία (1) κροτίδα

• Ένας (1) σουγιάς με λάμα μήκους οκτώ (8) εκατοστών

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.


Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ενός (1) ημεδαπού, στην Ρόδο

Σήμερα (16.07.2012) το πρώτες πρωινές ώρες στο 4ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός ανετράπη στο οδόστρωμα και προσέκρουσε σε διαχωριστική νησίδα με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 28χρονου οδηγού.

Οι συνθήκες και τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos