Συνελήφθησαν δυο (2) αλλοδαποί για κατοχή προϊόντων απομίμησης και πλαστογραφία, στην Μύκονο

09 Αυγούστου 2012 17:04

Συνελήφθησαν χθες (08-08-2012) στην Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο αλλοδαποί υπήκοοι Σενεγάλης ηλικίας 36 και 28 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή προϊόντων απομίμησης και πλαστογραφία.

Ειδικότερα χθες το πρωί στην περιοχή Τουρλός Μύκονου, ύστερα από έρευνα που έγινε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά ενενήντα δυο (92) είδη, μεταξύ των οποίων τσάντες χειρός, νεσεσέρ, πορτοφόλια και ρολόγια, τα οποία όπως διαπιστώθηκε αποτελούν προϊόντα απομίμησης και αντιγραφής γνήσιων εμπορικών σημάτων γνωστών εταιρειών.

Τα πλαστά προϊόντα, τα οποία προορίζονταν για πώληση καθώς και το αυτοκίνητο μεταφοράς τους κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.


Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα για άγρα πελατών, στην Ρόδο.

Συνελήφθησαν χθες (08.08.2012) στην Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, με την αυτόφωρη διαδικασία πέντε άτομα, από τα οποία τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 24, 29, 40, 44 ετών και ένας 22χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενοι για άγρα πελατών.

Ειδικότερα χθες το βράδυ στην Παλιά πόλη της Ρόδου, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες παρενοχλούσαν διερχόμενους τουρίστες προκειμένου να δεχτούν τις υπηρεσίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στα οποία που εργάζονταν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos