Συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις δυο (2) ημεδαποί για κλοπές και ναρκωτικά, στην Ρόδο

15 Αυγούστου 2012 14:23

Συνελήφθησαν χθες (14-08-2012), σε διαφορετικές περιπτώσεις στη Ρόδο, δυο (2) ημεδαποί ηλικίας 31 και 30 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί στην Ρόδο, ύστερα από σχετική καταγγελία συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ένας 31χρονος ο οποίος πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας είχε αφαιρέσει από Ι.Χ. επιβατικό όχημα τον οπίσθιο δεξιό τροχό του.

Ο τροχός του αυτοκινήτου βρέθηκε στην κατοχή του δράστη και αποδόθηκε στον δικαιούχο.

Στην δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι στην πόλη της Ρόδου, ύστερα από σχετική καταγγελία εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 30χρονος ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει από την κατοχή μιας 38χρονη ημεδαπής τσάντα η οποία περιείχε προσωπικά αντικείμενα, -2- κινητά τηλέφωνα καθώς και το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

Η κλεμμένη τσάντα με το περιεχόμενό της και μέρος των χρημάτων βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα και αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

Επιπλέον στην κατοχή του 30χρονου βρέθηκε ακόμη -1- κινητό τηλέφωνο καθώς και -18- ναρκωτικά χάπια, τα οποία κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους οδηγηθήκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos