Συνελήφθησαν τρεις (3) Αλβανοί για εκβίαση, κλοπή και οπλοκατοχή, στην Ρόδο

20 Αυγούστου 2012 01:55

Επιπλέον δυο από τους συλληφθέντες διέμεναν παράνομα στην χώρα.

Συνελήφθησαν χθες (18-08-2012) χθες πρώτες πρωινές ώρες στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 25, 24 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εκβίασης, κλοπής, οπλοκατοχή και παράνομης διαμονής στην χώρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, οι συλληφθέντες προχθές (Παρασκευή, 17-08-2012) πρώτες πρωινές ώρες εκβίαζαν κατ επανάληψη με προσωπική επικοινωνία και αποστολή απειλητικών μηνυμάτων 33χρονο ημεδαπό προκείμενου να του αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες την 17-08-2012 απογευματινές ώρες αφαίρεσαν από σταθμευμένο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο του 33χρονου προσωπικά έγγραφα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

Επιπλέον κατά την αστυνομική έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και κατασχέθηκαν:

• Ένα (1) αυτοσχέδιο γκλοπ

• Επτά (7) κινητά τηλέφωνα, των οποίων η προέλευση ερευνάται

• Το χρηματικό ποσό των 470 ευρώ

Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος και ο 23χρονος διέμεναν παράνομα στην χώρα.

Ο συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν χθες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη και τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Ρόδου.


Συνελήφθησαν δυο (2) αλλοδαποί για αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών, στην Κάλυμνο.

Συνελήφθησαν χθες (18-08-2012) το μεσημέρι στην Κάλυμνο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου, δυο άτομα από τα οποία μια 21χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ρουμανίας και ένας 30χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενοι για αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα η 21χρονη χθες το πρωί μετέφερε στην Κάλυμνο με πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά και παρέδωσε στον 30χρον ποσότητα ηρωίνης βάρους 300 γραμμαρίων έναντι του χρηματικού ποσού των 500 ευρώ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε ο 30χρονος και βρέθηκε στην κατοχή του το χρηματικό ποσό των 521 ευρώ.

Επιπλέον στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.


Συνελήφθη μία αλλοδαπή οικιακή βοηθός για κλοπή, στην Άνδρο.

Είχε αφαιρέσει τμηματικά το χρηματικό ποσό των 22.800 ευρώ. Συνελήφθη χθες (18-08-2012) το απόγευμα στη Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου, μια 46χρονη αλλοδαπή υπήκοος Φιλιππίνων κατηγορούμενη για κλοπή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, η συλληφθείσα, η οποία εργάζονταν ως οικιακή βοηθός σε οικία ημεδαπού στην Χώρα Άνδρου, προχθές το απόγευμα (Παρασκευή, 17-08-2012) έγινε αντιληπτή την στιγμή που αφαιρούσε το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ από χώρο της οικίας.

Επιπλέον κατά την διερεύνηση της υπόθεσης πρόεκυψε ότι η δράστιδα το χρονικό διάστημα από 30-06-2012 έως 14-08-2012 είχε αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 21.000 ευρώ από τον ίδιο χώρο.

Στην κατοχή της συλληφθείσας, η οποία εξεταζόμενη ομολόγησε την πράξη της, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 15.600 ευρώ και αποδόθηκε στον δικαιούχο.

Η συλληφθείσα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos