Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μαστροπείας, στη Ρόδο

23 Αυγούστου 2012 14:42

Συνελήφθησαν τρία μελή του κυκλώματος, ενώ αναζητείται ακόμη ένας ημεδαπός.

Προήγαγαν και διευκόλυναν στην πορνεία μια αλλοδαπή, η οποία και συνελήφθη.

Συνελήφθησαν σήμερα (23-08-2012) στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, με την αυτόφωρη διαδικασία, τέσσερα άτομα, από τα οποία δυο ημεδαποί ηλικίας 42 και 52 ετών ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Νιγηρίας και μια 32χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρωσίας, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, μαστροπείας, οπλοκατοχής, στέρησης βιβλιαρίου υγείας και παραβίασης του Νόμου περί εκδιδομένων γυναικών.

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη 42χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ) που εργάζονταν οι συλληφθέντες, ο οποίος απουσίαζε και αναζητείται.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος Νιγηριανός απασχολούνταν στην εν λόγω επιχείρηση παράνομα.

Ειδικότερα σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που έγινε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (μπαρ) στην περιοχή Ψαροπούλα, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, ύστερα από προτροπή του 37χρονου αλλοδαπού, κατέβαλε στον 52χρονο το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ προκειμένου να συνευρεθεί με την 32χρονη Ρωσίδα, σε ιδιαίτερο χώρο του καταστήματος.

Από την αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, με διακριτούς ρόλους και σκοπό την προαγωγή και την διευκόλυνση στην πορνεία της 32χρονης έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σε έρευνα που έγινε στο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

• Το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 150 ευρώ

• Το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ

• Ένα (1) μεταλλικό ρόπαλο (γκλοπ)

• Ένα διαβατήριο Ρουμανικών αρχών, του οποίου η προέλευση ερευνάται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos