Υποβολή Δηλώσεων Συγκομιδής οινοστάφυλων μέχρι τις 31-12-2012

20 Σεπτεμβρίου 2012 11:37

Σύμφωνα με τον Κοινοτικό Κανονισμό 439/2009, οι αμπελουργοί έχουν προθεσμία μέχρι τις 31/12/2012 για να υποβάλουν τις φετινές τους δηλώσεις συγκομιδής οινοστάφυλων, είτε παραδώσουν

την παραγωγή τους στα οινοποιεία, είτε τα οινοποιούν για λογαριασμό τους.

Η υποβολή της Δήλωσης Συγκομιδής είναι υποχρεωτική για κάθε παραγωγό οινοποιήσιμων σταφυλιών και αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου οι αμπελουργοί να μπορούν να συμμετάσχουν στα διάφορα κοινοτικά και εθνικά προγράμματα του αμπελοοινικού τομέα (Αναδιάρθρωση αμπελώνων, στρεμματική ενίσχυση αμπελώνων Μικρών Νησιών Αιγαίου, κ.α.). Επιπλέον αποτελεί προϋπόθεση για τη χορήγηση βεβαιώσεων, πιστοποιητικών κλπ που πιθανόν να είναι απαραίτητα για οποιαδήποτε γεωργική δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένων και των βεβαιώσεων που χρησιμοποιούνται για την έκδοση άδειας απόσταξης (διήμερη).

Οι Δηλώσεις Συγκομιδής και τα απαραίτητα παραστατικά θα υποβάλλονται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Γ. Μαύρου 2, (κτίριο Ζέφυρος) στη Ρόδο και στα Τμήματα Αγροτικής Οικονομίας στις ΠΕ Κω, Καλύμνου και Καρπάθου.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22413-64919.

Ε.Π.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos