Μύκονος: Χανούμισσες και στριπτίζ μέσα σε εκκλησία!

26 Μαϊος 2020 12:28

Η Μύκονος στο επίκεντρο για ένα πάρτι με 250 καλεσμένους μέσα σε εκκλησία. Σάλος από τις εικόνες…

Δεν σεβάστηκαν τίποτα τα μέλη πασίγνωστης οικογένειας της Μυκόνου, που έγραψαν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την αποφυγή του συγχρωτισμού και οργάνωσαν ένα προκλητικό πάρτι με 250 καλεσμένους στην Άνω Μέρα, το βράδυ του Σαββάτου 23 Μαϊου. Ο ιερός τόπος μετατράπηκε σε μπουσουξίδικο, καθώς χόρευαν χανούμισσες, ενώ το κλου της βραδιάς ήταν το στριπτίζ που έκαναν δύο Μυκονιάτισσες τα ξημερώματα της Κυριακής.

Όλη η η «υψηλή» κοινωνία της Μυκόνου έδωσε το «παρών» στο πρωτοφανές δρώμενο, που διοργάνωσε η γνωστή οικογένεια για να γιορτάσει το γεγονός της απόλυσης δύο μελών της από τις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των καλεσμένων κάποιοι είχαν δυο ημέρες πριν την ονομαστική τους εορτή και γενέθλια!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, στο προκλητικό πάρτι «παρέλασαν» ακόμη και τοπικοί άρχοντες, που αγνόησαν επιδεικτικά τα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού και λικνίζονταν στους ρυθμούς των τραγουδιών του γνωστού καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Δρούλια!

Η οικογένεια δεν περίμενε καν να ανακοινωθεί η επαναλειτουργία των εστιατορίων, των κλαμπ και των μπαρ, και δίχως ιερό και όσιο αποφάσισε να διοργανώσει το πάρτι μέσα σε μια εκκλησία! Και για να γίνει ακόμη πιο βλάσφημο το σκηνικό, κάλεσε… χανούμισσες να χορεύουν προκλητικά μπροστά στο υπόλοιπο κοινό, που συμμετείχε ακολουθώντας τα πρόστυχα λικνίσματά τους.

newsit.gr

 

 

 

προκλητικά μπροστά στο υπόλοιπο κοινό, που συμμετείχε ακολουθώντας τα πρόστυχα λικνίσματά τους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos