Νάξος: 25οι Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες στίβου

05 Οκτωβρίου 2012 02:10

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, πάντα δίπλα στη νεολαία, αναλαμβάνει άλλη μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση στη Νάξο, τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου 2012.

Με χαρά και υπερηφάνεια ανοίγουμε τις πύλες του πρόσφατα ανακαινισμένου Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Νάξου, έτοιμου ν' ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις του αθλητισμού και της διοργάνωσης αγώνων.

Στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2012, η καρδιά του αιγαιοπελαγίτικου στίβου θα χτυπάει στους ρυθμούς της Νάξου, που παραδοσιακά είναι, ανά πάσα στιγμή, έτοιμη να υποδεχτεί αθλητές, παράγοντες και φίλαθλο κοινό.

Ευχαριστούμε τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και τον τέως Γ. Γραμματέα, κο Δημήτρη Χαλκιώτη, για την τιμή που έκαναν στο νησί μας, ν' αποδεχτούν την πρότασή μας για τη διοργάνωση των αγώνων, και τον νυν Γενικό Γραμματέα κο Ιωάννη Σπιλάνη, όπως και τον ΣΕΓΑΣ και τον πρόεδρο του κο Βασίλη Σεβαστή, για την άψογη συνεργασία που είχαμε μαζί τους.

Θα είμαστε όλοι εκεί για να συμπαρασταθούμε και να χειροκροτήσουμε τους αθλητές από όλο το Αιγαίο.

Εύχομαι στους αθλητές καλές επιδόσεις και καλή διαμονή στο νησί μας και στο φίλαθλο κοινό να έχει καλή διασκέδαση και να σταθεί στο πλάι των αθλητών και των επισκεπτών των αγώνων.

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης


Τετρακόσιοι αθλητές και αθλήτριες από 15 νησιά του Αιγαίου, (Ρόδο, Κω, Λέρο, Κάλυμνο, Σύμη, Νάξο, Μήλο, Άνδρο, Σύρο, Μύκονο, Μυτιλήνη, Λήμνο, Χίο, Σάμο και Ικαρία), λαμβάνουν μέρος στους 25ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου, που θα πραγματοποιηθούν στις 6 και 7 Οκτωβρίου στη Νάξο.

Οι αγώνες διοργανώνονται από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, με τη συνεργασία του ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, καθώς και του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ του Δήμου και θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Νάξου .

Στους Αιγαιοπελαγίτικου Αγώνες Στίβου, οι οποίοι αποτελούν πλέον έναν καταξιωμένο θεσμό για τον κλασσικό αθλητισμό στη χώρα μας, φέτος συμμετέχουν 49 σωματεία Στίβου καθώς και σωματεία ΑμεΑ, ενώ συνολικά στο νησί της Νάξου θα φιλοξενηθούν περίπου 600 άτομα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos