Αστυνομικό δελτίο

17 Οκτωβρίου 2012 20:37

Χθες (16-10-2012) το απόγευμα στο 35ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου, δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε

μετωπικά Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 24χρονος οδηγός.

Ο 27χρονος οδηγός συνελήφθη, ενώ οι συνθήκες και τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα ασφαλούς οδήγησης και οδικής ασφάλειας, υπενθυμίζει σε όλους τους οδηγούς και τους χρήστες του οδικού δικτύου ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

Στο πλαίσιο αυτό οι οδηγοί οφείλουν να εφαρμόζουν τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να οδηγούν με σύνεση και προσοχή και να ακολουθούν τις υποδείξεις και τις συμβουλές του προσωπικού της Τροχαίας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οδηγώ με ασφάλεια σημαίνει:

• Μαθαίνω και εφαρμόζω τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

• Έχω διαρκώς τεταμένη την προσοχή μου στην οδήγηση και τον έλεγχο του οχήματος

• Όταν οδηγώ δεν έχω καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά

• Δεν παραβιάζω τα όρια ταχύτητας

• Φορώ πάντα ζώνη ασφαλείας

• Τοποθετώ τα παιδιά σε παιδικό κάθισμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και τους φορώ ζώνη ασφαλείας

• Σε περίπτωση που οδηγώ ή είμαι συνεπιβάτης σε μοτοσικλέτα φορώ πάντα κράνος

• Δεν κάνω αντικανονικά προσπεράσματα

• Δεν παραβιάζω τον κόκκινο σηματοδότη

• Σταματώ στο STOP και δίνω προτεραιότητα

• Δεν μιλώ στο κινητό όταν οδηγώ

• Δίνω προτεραιότητα στους πεζούς

• Σέβομαι τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.


Εξιχνιάστηκε διάρρηξη σε επιχείρηση εστιατόριο στη Λέρο

Δράστες είναι δυο ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία

Εξιχνιάστηκε χθες (16-07-2012) από το Αστυνομικό Τμήμα Λέρου διάρρηξη σε επιχείρηση εστιατόριο που έγινε την 14-07-2012 το βράδυ στην Λέρο.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ηλικίας ενός 20 και 18 ετών για κλοπή.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, διαπιστώθηκε ότι την Κυριακή (14-07-2012) το βράδυ, οι κατηγορούμενοι αφού διέρρηξαν επιχείρηση εστιατόριο αφαίρεσαν ένα επαναφορτιζόμενο τρυπάνι, ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, καθώς και το χρηματιστικό ποσό των 180 ευρώ.

Το τρυπάνι και ο υπολογιστής βρέθηκαν στην κατοχή των κατηγορουμένων και αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

Οι κατηγορούμενοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.


Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στην Κω

Εκριζώθηκαν -20- δενδρύλλια, κατασχέθηκαν σπόροι κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας

Συνελήφθησαν χθες (16-10-2012) στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών, δύο ημεδαποί (ένας άνδρας και μια γυναίκα) ηλικίας 37 και 43 ετών, κατηγορούμενοι για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, χθες το πρωί στην περιοχή Πλατάνι στην Καρδάμαινα Κω, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα σε ξύλινη καλύβα στην οποία διέμεναν οι συλληφθέντες. Κατά την διάρκεια της έρευνας παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά -79- σπόρους κάνναβης καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον σε παρακείμενη δύσβατη χαράδρα, εντοπίστηκε επιμελώς διαμορφωμένος χώρος, στον οποίο οι συλληφθέντες καλλιεργούσαν -20- δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης-ανθοφορίας.

Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, η οποία τους άσκησε δίωξη και τους παρέπεμψε στον Κ. Ανακριτή Κω.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos