Συλλογικοί φορείς της Μήλου

05 Νοεμβρίου 2012 17:22

Οι συλλογικοί φορείς της Μήλου που υπογράφουμε παρακάτω καλούμε όλους τους πολίτες της Μήλου

σε έναν κοινό αγώνα ενάντια στα νέα μέτρα που επιβάλλει η υπερκυβέρνηση της Τρόικας στην Ελλάδα.

Υποχρέωση όλων μας ως πολίτες αυτού του τόπου είναι η αντίσταση απέναντι σε αυτά τα μέτρα που κλέβουν τις ζωές μας. Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, άνεργοι και επαγγελματίες όλων των κατηγοριών καλούμαστε να δώσουμε με ενότητα και αποφασιστικότητα την απάντηση μας .

Στη Μήλο ιδιαίτερα ,εμείς οι συλλογικοί φορείς, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε αυτό τον αγώνα.. Πρέπει και εδώ στη Μήλο να αγωνιστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να υπερασπίσουμε το δικαίωμα μας να ζούμε με αξιοπρέπεια .Η ανάγκη μας μάλιστα αυτή ,εδώ στη Μήλο, γίνεται ακόμα πιο επιτακτική, αφού στερούν από το νησί μας βασικές δημόσιες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση μας.

Α΄ Ε.Λ.Μ.Ε Κυκλάδων (Καθηγητές ), Εργατικό Κέντρο Μήλου, Σωματείο Συνταξιούχων Μήλου, Σύλλογος Εργαζομένων στο Δήμο Μήλου, Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Μήλου, Σωματείο Ξενοδόχων Μήλου, Σωματείο Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos