Συνελήφθησαν στην Κάλυμνο δυο (2) ημεδαποί στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση και διάδοση των ναρκωτικών

12 Νοεμβρίου 2012 00:37

Συνελήφθησαν στις (10-11-2012) στην Καλύμνο, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν

από μικτό κλιμάκιο αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνου και του Τμήματος Ασφαλείας Κω για την καταπολέμηση και διάδοση των ναρκωτικών, δυο ημεδαποί ηλικίας 67 και 47 ετών.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών και οπλοκατοχής.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στο πλαίσιο ερευνας που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στο σπίτι του 67χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Μια (1) πλαστική συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης

• Δυο (2) συσκευασίες που περιείχαν σπόρους κάνναβης συνολικού βάρους 7 γραμμαρίων

• Πέντε (5) πίπες καπνίσματος κάνναβης

• Ένας (1) τρίφτης με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης

• Ένα (1) μαχαίρι-σουγίας με λάμα μήκους εννέα (9) εκατοστών

Στην δεύτερη περίπτωση, χθες το βράδυ, ύστερα από έλεγχο που έγινε στον 47χρονο και έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρεις πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 94 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos