Συνωστισμός: Ποια είναι η λύση για τα σοκάκια της Μυκόνου, της Πάρου, της Σαντορίνης ; (Βίντεο)

08 Ιουνίου 2020 17:53

Η Μύκονος έχει έρθει εκ νέου στην επικαιρότητα μετά το πρόστιμο και το λουκέτο σε γνωστό μαγαζί μέσα στο σαββατοκύριακο, καθώς τα μέτρα για τον κορονοϊό πήγαν… περίπατο.

 

Ο “δαιμόνιος”… Έλληνας όμως, φυσικά με την κακή έννοια, έχει την λύση και η Μύκονος το “αποδεικνύει”.

Τις αποκαλύψεις “φωτιά” έκανε το απόγευμα της Δευτέρας, 08.06.2020, η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega.

Αποκαλύψεις που μόνο ανησυχία και προβληματισμό προκαλούν, με τις εικόνες ντοκουμέντο να αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της… λύσης που βρήκαν κάποιοι επιτήδειοι.

Και ποια είναι αυτή; Εφόσον υπάρχουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα σε καταστήματα, στήθηκαν… πριβέ πάρτι σε βίλες!

Πάρτι… καλά οργανωμένα, με dj, με φωτισμό, φυσικά με ποτά και το κυριότερο; Με αντίτιμο εισόδου! Στις αποκλειστικές εικόνες του Live News φαίνονται απίστευτες εικόνες συνωστισμού, σε σπίτια όπου φυσικά η αστυνομία δεν μπορεί να επέμβει.

Ένα άλλο κομμάτι, εξίσου σημαντικό, είναι βεβαίως και το φορολογικό, καθώς αποδείξεις για την είσοδο και τα ποτά δεν κόπηκαν… ούτε για αστείο!

Μ’ ένα σμπάρο, λοιπόν, δυο τρυγόνια. Την ώρα που καταστηματάρχες δέχονται πρόστιμα και “λουκέτα” -ορθώς βεβαίως εφόσον παραβιάζουν τους κανόνες- υπάρχουν επιτήδειοι που αγνοούν την δημόσια υγεία και στήνουν πάρτι σε βίλες, με τον έναν… πάνω στον άλλον και με την φοροδιαφυγή να “οργιάζει”.

Στο Live News μίλησε και ο κ. Σταύρος Γρύμπλας, επιχειρηματίας του νησιού, ο οποίος έκανε λόγο για μέχρι και 20 άτομα που κάνουν… το promotion και προσκαλούν κόσμο σε αυτά τα πάρτι.

Τόνισε πως μπορεί να συγκεντρώνονται και πολλές εκατοντάδες άτομα, ενώ έγιναν τουλάχιστον τρία τέτοια πάρτι μέσα στο σαββατοκύριακο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos